Activiteiten

Activiteiten

Schilderavonden

Elk jaar sluit Teken- en schildergroep Bellingeweer het seizoen af met twee avonden buiten schilderen. Bij goed weer. En dat was het! Gezeten op de dijk met een prachtig wijds uitzicht werd er met veel plezier geschilderd. Er werd gewerkt met krijt, aquarel en acryl. Ten slotte weden we nog getrakteerd op een schitterende zonsondergang.

bellingeweer-buiten-juli-2016-1 bellingeweer-buiten-juli-2016-4

Naast onze vaste schilderavonden, inclusief die aan het einde van het seizoen in de buitenlucht, doen we jaarlijks mee aan ‘Kunst om Dalfsen’, een kunstweekend begin mei, waaraan kunstenaars uit de wijde omtrek mee doen. Eenmaal in de twee jaar exposeren wij in het Gemeentehuis van Dalfsen. Individueel doen leden van onze groep in het najaar mee aan ‘Kunst te kijk’ in winkels, bedrijven of instellingen. Als regel bezoeken wij in het najaar gezamenlijk een museum/expositie.  In een expositie vertonen wij graag onze kunsten. Beschikt u over geschikte locatie en accommodatie, nodig ons uit.

 

 

Voor de 13de keer....
De schildergroep Bellingeweer deed voor de dertiende keer mee aan Kunst om Dalfsen en toonde 90 schilderijen bij Kappers in Hoonhorst, een selectie van hun werk uit het seizoen 2017/2018.

Dit jaar zijn wij er weer op 4 en 5 mei.  Kom je ook kijken?