Activiteiten

Activiteiten

Gemeentehuis Dalfsen

Schildergroep Bellingeweer exposeert in de foyer van het gemeentehuis van Dalfsen van 28 februari tot 8 april 2020.

Voor deze expositie is gekozen voor het thema "Orde & Chaos".  Elk lid heeft op zijn eigen manier invulling gegeven aan dit thema. Opruimen van kleuronderdelen uit een schilderij, een collage van rommel, afval in de oceaan etc.  Het resultaat is een interessante en boeiende verzameling van diverse afbeeldingen, collages en schilderijen.  ook het gebruikte materiaal is divers: olieverf, pastel, acryl, lucifers, plastic rommel en zand.

In de vitrines exposeren we kleiner werk van ons thema: "Bomen, pen of penseel & inkt".

De exposities zijn te bezichtigen tijdens de openingsuren van het gemeentehuis.

Zie Dalfsen net:DalfsenNet

 

 

 

 

Schilderavonden

Elk jaar sluit Teken- en schildergroep Bellingeweer het seizoen af met twee avonden buiten schilderen. Bij goed weer. En dat was het! Gezeten op de dijk met een prachtig wijds uitzicht werd er met veel plezier geschilderd. Er werd gewerkt met krijt, aquarel en acryl. Ten slotte weden we nog getrakteerd op een schitterende zonsondergang.

bellingeweer-buiten-juli-2016-1 bellingeweer-buiten-juli-2016-4

Naast onze vaste schilderavonden, inclusief die aan het einde van het seizoen in de buitenlucht, doen we jaarlijks mee aan ‘Kunst om Dalfsen’, een kunstweekend begin mei, waaraan kunstenaars uit de wijde omtrek mee doen. Eenmaal in de twee jaar exposeren wij in het Gemeentehuis van Dalfsen. Individueel doen leden van onze groep in het najaar mee aan ‘Kunst te kijk’ in winkels, bedrijven of instellingen. Als regel bezoeken wij in het najaar gezamenlijk een museum/expositie.  In een expositie vertonen wij graag onze kunsten. Beschikt u over geschikte locatie en accommodatie, nodig ons uit.